Veel Gestelde Vragen

Hoeveel moet ik betalen om de online games te kunnen spelen?

Helemaal niets, de spelletjes op CoolGames.nl zijn namelijk gratis te spelen. We vragen dan ook nooit ergens geld voor. Wel hebben we een aantal casino games op de website staan. Deze zijn gratis te spelen maar je kunt hier ook voor betalen en dan maak je kans om geld te winnen. Dit is natuurlijk je eigen keuze.

Kan ik op jullie website adverteren?

Dit is mogelijk. We hebben een afdeling “contact opnemen” op de website staan en hier kun je vragen kwijt betreffende dit onderwerp. We zullen je dan met de uitgebreide mogelijkheden tot adverteren terugmailen. Ook is het mogelijk een linkruil te doen. Hiervoor moet je wel genoeg bezoekers hebben. Vermeld dit even in de e-mail.

Ik snap niet zo goed hoe ik een bepaalde online game moet spelen.

Geen paniek, kijk eerst eens even onder de game. Hier staan de instructies. Dit wil zeggen dat hier duidelijk staat beschreven hoe een game werkt en wat je er allemaal mee kunt. Snap je het nog steeds niet? Stuur ons dan een berichtje en wij zullen je verder op weg helpen.

Zijn de online games alleen voor de pc of ook voor andere apparaten?

Onze spelletjes zijn gemaakt in HTML5. Dit is software die werkt op alle apparaten. Dus of je nu wilt gamen op de telefoon op de laptop, je zult zien dat het werkt. Wel kan het zijn dat de games op de goedkopere telefoons en tablets wat langzamer zijn. Het beste blijft altijd om ze op een pc of laptop te spelen.

De online games werken niet!

Het kan zijn dat er iets mis is met een bepaald spel. Jij kunt ons helpen door ons te mailen welk spel niet werkt zodat wij de site up-to-date kunnen houden. Open hiervoor het contact formulier en vertel om welke game het gaat en wat de problemen zijn. Wij nemen dan meteen actie!